Συμβουλές Για Αναγνώστες: Πώς Να Κάνετε Τα Αεροπορικά Ταξίδια Ευκολότερα

Published on January 17 2018

Το ταξίδι είναι καλό για την ψυχή, αλλά η πραγματικότητα του να πάρει από Α σε Β μπορεί να είναι τόσο κουραστικό και κουραστικό. Καλύτερα / φθηνότερα / πιο χαλαρωτικά / λιγότερο άσχημα. Θα περάσουμε καλά.

Συμβουλές Για Αναγνώστες:

Μικρό αλατούχο ρινικό σπρέι μπορεί να αποτρέψει τη φλεβοκομβική δυσφορία για όσους υποφέρουν από ξηρό αέρα αεροπλάνου. Καθαρίστε τις κάλτσες ώστε να μπορείτε να πάρετε τα παπούτσια. Elaine Dobbyn.

Συσκευάστε μια τσάντα παιχνιδιών για τα παιδιά και παραδώστε ένα στοιχείο μετά από ένα καθορισμένο χρονικό διάστημα. Βιβλίο, χρώματα, τέτοια πράγματα. Φορέστε παπούτσια που είναι εύκολο να απογειωθεί. Ελέγξτε το μέγεθος των αποσκευών σας πριν το συσκευάσετε. Τρίονα Ντρίσκολ.

Έχετε χειρός τσάντα ανεμιστήρα στον άνθρωπο, δεν φορούν καινούργια παπούτσια για τα ταξίδια, φέρει το τροφοδοτικό ώστε να μπορείτε να φορτίζετε το τηλέφωνο σε περίπτωση απουσίας των σημείων φόρτισης, ένα 750ml μπουκάλι Evian είναι απαραίτητη, βεβαιωθείτε ότι δεν έχετε μόνο μεγάλα νόμισμα νόμισμα, μάθετε μερικές σημαντικές φράσεις για να πάρετε, παραγγείλετε. G & T. Αμάντα Φέργκιουσον.

Τα βύσματα αυτιών (και εάν θέλετε να κοιμηθείτε, μια μάσκα ματιών). Ciara Mc Nelis.

Ελαστική μεσάτο ρούχα, ανατινάξουν μαξιλάρι, Xanax, οικογένεια / φίλο να σας αφήσει στο αναχωρήσεις, Kindle, βραστά γλυκά (για τα αυτιά), σκουπίζει. Vivienne Clarke.

Δύο πράγματα: Χαμηλώστε τις προσδοκίες σας, οι αεροπορικές εταιρείες δεν είναι πέντε αστέρων ταξίδια και να μάθουν να κοιμούνται σε αεροπλάνο. Κέβιν Γκράχαμ.

Πρακτικές συμβουλές: χρησιμοποιήστε το γρήγορο κομμάτι, είστε έτοιμοι για έλεγχο ασφάλειας / διαβατηρίου, έχετε υλικό ανάγνωσης / προβολής, έχετε ένα πακέτο ενέργειας. Joanne Cronin

Μην βασίζεστε σε αερολιμένα ή αεροπλάνο. Φέρτε σνακ έτσι ώστε να μην υπερφορτώνετε τις ζαχαρωμένες λιχουδιές με αποτέλεσμα χαμηλά επίπεδα ενέργειας μετά. Το ταξίδι είναι αρκετά κουραστικό. Δαβίδ Ράις.

Ένδυση πρέπει να είναι πολύ άνετο: οι ζώνες στις σφιχτές τσέπες στο χαλαρό αλλαγή σε κοσμήματα, slip-off τα παπούτσια άνετα, ακουστικά και Netflix (έχουν εμφάνιση πριν το κατεβάσει). Η επιβίβαση περάσει στο iPhone σας. Phil Keane.

Η γρήγορη διαδρομή στο αεροδρόμιο βοηθά πραγματικά. Peter Brophy.

Κάντε κράτηση στο βραχυπρόθεσμο πάρκινγκ που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση, για να εξοικονομήσετε χρόνο και να αποφύγετε όλα αυτά τα λεωφορεία του λεωφορείου. Ειδικά με μικρά παιδιά. Σε σύγκριση με την τιμή που έχετε πληρώσει για τις διακοπές κλπ. Αξίζει τον κόπο. Ή ταξί για την πόρτα, αν έχετε στα παιδιά αδέσποτα / καθίσματα αυτοκινήτων. Joelle Hendrick.

Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post